Сенка за очи | Couleur Caramel | Mat Cocoa | 1.7 gr


Цена:
ден 1,195

Description

Сенката за очи со мат ефект и хранливи својства од COULEUR CARAMEL дава прекрасен изглед.

Потенцираните нијанси надополнети со органски масла од арган и рицинус создаваат пријатно чувство на кожата.

Органскиот пченкарен скроб обезбедува мат финиш на кожата.

Пријатна текстура.

Интензивни нијанси.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed