Секојдневни органски влошки | Organyc | Folded | 24 парчиња


Цена:
ден 340

Description

100% органски памук

- Ултра меки и удобни

- Високо апсорбирачки

- Овозможуваат кожата да дише

- Хипоалергенски

- Анатомски дизајн

- Заштитен слој кој дише, направен со Mater-bi

- Биоразградливи компоненти

Можеби би ве интересирало

Recently viewed