Сецкач | Bosch | MMR08A1


Цена:
ден 2,400

Description

Оценка за поврзување - 400 W

Вид на контрола - Притиснати копчиња

Број на поставки за брзина - 1

Материјал на чашата за мешање - Пластика

Дизајн на сечилото - Нерѓосувачки челик

Димензии - 250 x 195 x 195 mm

Нето маса - 1,4 кг

Должина на електричен кабел за напојување - 120,0 см

Сите пластики што се во контакт со храната не се БПА

Вклучени додатоци - 1 x диск за тепање

Можеби би ве интересирало

Recently viewed