Сад за филтрирање на вода | Philips | AWP2980WH / 58


Цена:
ден 2,299

Description

 •  Micro X-Clean инстант филтер го подборува вкусот на водата од чешма
 •  го намалува хлорот
 •  оловото
 •  пестициди и микропластика
 •  го собира на врата од фрижидер
 •  3 литри
 •  1 L/min
 •  Type-C USB Rechargeable lithium battery 1800 mAh
 •  1 месец со едно полнење
 •  замена на филтер на 1 месец
 •  вклучен 1 филтeр

Можеби би ве интересирало

Recently viewed