Сабјеста пила | Iskra | RS650


Цена:
ден 4,999

Description

• 230-240V~50Hz • Јачина: 650W
• Број во празен од: 900-3000 min-1
• Должина на чекор: 20 mm
• Променлива брзина
• Дебелина на сечење:
- Дрво: 115 mm - Железо: 5 mm
• Прибор:
- 1 x Нож за дрво - 1 x Нож за метал
• Димензии (mm): 470 x 80 x 180
• Нето тежина: 3,2 kg

Можеби би ве интересирало

Recently viewed