Рачна сеалка | Wolf Garten | ЕА-М


Цена:
ден 690

Description

Рамномерно сеење со заштеда на време

Можност за подесување на 6 големини на семиња

Производител: WOLF GARTEN

Можеби би ве интересирало

Recently viewed