Рачна циркуларна пила | Iskra | IE-CS1800

Попуст 17%

Цена:
ден 7,499 ден 8,999

Description

• Моќност: 1800W
• Напон: 230-240V ~ 50Hz
• Нон-оптоварување вртежи во минута: 5000 мин-1
• Дијаметар на сечилото: ø 210 mm
• Длабочина на сечење на 90 ° (максимум): 73 mm
• Длабочина на сечење на 45 ° (максимум): 48 мм
• Водење со ласер
• Гумена рачка
• Прилагодлива заштита
• Должина на кабелот: 2 m
• Димензии на пакувањето (во мм): 395 (L) x 275 (W) x 275 (H)
• Нето тежина: 5,44 кг
• Бруто тежина: 6,6 кг

Надворешно пакување EAN-код: 3830042567530
• Димензии на кутијата (во мм): 570 (L) x 415 (W) x 295 (H)
• Кол: 2 парчиња / картон
• Нето тежина: 13,2 кг
• Бруто тежина: 13,8 кг

Можеби би ве интересирало

Recently viewed