Рачна алатка за коров | Wolf Garten | KS-2K


Цена:
ден 300

Description

Едноставно вадење на коровот од сува почва

Мека рачка за полесно користење

Производител: WOLF GARTEN


Можеби би ве интересирало

Recently viewed