Рачен блендер | Bosch | MSM6M620


Цена:
ден 7,500

Description

Спој до совршенство со извонредни карактеристики.

Мешачите за стапчиња ErgoMaster од серијата 6 ви овозможуваат да го искусите најпрактичниот и најуспешен начин на подготовка на неверојатни јадења. Од иновативната и интуитивна контрола на брзината до брилијантната технологија на сечилото. Подгответе се за ново ниво на кулинарско искуство со добро координирани детали и откријте брзо и ефикасно мешање. Моќта на моторот со воздушно ладење со високи перформанси постојано се пренесува на сечилата без абење.

Прилагодете ја брзината со силата на вашиот стисок

Ракувањето со една рака никогаш не било поудобно: колку е поцврст стисокот, толку е поголема брзината. Тоа не е само лесно и интуитивно, туку и практично. Екстра големата рачка е дизајнирана за употреба со една рака. Можете целосно да ја контролирате брзината користејќи повеќе прсти или само палецот. Оваа флексибилност им олеснува и на десничарите и на леваците да ја постават вистинската брзина.

Иновативен конектор за одлична издржливост

Иновативната технологија за керамички конектори обезбедува извонредни перформанси со години. Благодарение на одличните својства на материјалот, керамичкиот конектор ја пренесува моќта на моторот на сечилата без абење - за разлика од обичните пластични конектори. Ова обезбедува постојани и сигурни перформанси за сите ваши кулинарски задачи. А благодарение на отпорноста на абење, придонесува и за поголема одржливост.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed