Прскалка | Green Seasons | X3P


Цена:
ден 110

Description

Радиус на прскање: 6 m

Дијаметар: 12 m

Можност за подесување на аголот на прскање од 30 до 3600

Потекло: Тајван

Можеби би ве интересирало

Recently viewed