Прскалка | Green Seasons | X3AZT


Цена:
ден 650

Description

Метална прскалка

Радиус на прскање: 6 m

Дијаметар: 12 m

Можност за подесување на агол на прскање од 30 до 3600

Со дополнителен адаптер може да ја поврзете сериски


Можеби би ве интересирало

Recently viewed