Повеќенаменски плакар | Hector

Попуст 34%

Цена:
ден 3,299 ден 4,990

Description

  • Димензии: 78.5x77x30cm
  • Корпи и шини: PP пластика, длабочина 10cm
  • Боја: Бела

 

Плакарот е изработен од 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Корпите и шините се изработени од оригинална PP пластика, без употреба на отпадна или рециклирана пластика, со цел заштита на храната која би била складирана во нив.

Благодарение на модерниот дизајн, плакарот можете да го поставите во кујна, детска соба, купатило и други простории од Вашиот дом.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed