Полица за перална | Метална конструкција

Попуст 25%

Цена:
ден 2,999 ден 3,999

Description

Димензија
  • Ширина: 66 см
  • Длабочина: 34 см
  • Висина: 160 см
  • Растојание на полиците: 36,5 см
Материјал:
  • Иверица 1ва класа
  • ПВЦ кант трака 0.8mm
 
Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.
Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.
Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
Лесна монтажа со помош на чекан и шрафцигер(крстач).

Можеби би ве интересирало

Recently viewed