Полица за книги | Luxor

Попуст 36%

Цена:
ден 2,999 ден 4,690

Description

  • Димензии: 66x34x160cm
  • Длабочина на полиците: 30cm
  • Растојание помеѓу полиците: 33.5cm
  • Боја: Светло кафеава

Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.

Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed