Полица за книги | Craft

Попуст 53%

Цена:
ден 1,699 ден 3,590

Description

  • Ширина: 66 cm
  • Длабочина: 34 cm
  • Висина: 85 cm
  • Ширина на полицата: 66 cm
  • Длабочина на полицата: 30 cm
  • Растојание на полиците: 33 cm

Декоративна полица со метална конструкција.

Полицата е изработена од 1-ва класа иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите.

Металната конструкција е изработена од цврсти профили, со долгогодишна отпорност на корозирање или промена на бојата.

Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на деформации.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed