Подна ламба | AYD-1533

Попуст 60%

Цена:
ден 999 ден 2,500

Description

Големина: 38 x 140 cm

Дијаметар на капа: 38 см

Висина на капа: 25 см

Висина на телото: 115 см

Должина на кабелот: 200 cm

Копче за вклучување/исклучување на кабелот

Тип на штекер: E 27

Макс 60 W (нормална сијалица)

Максимум 20 - 25 W (Сијалица за заштеда на енергија)

Максимум 9 - 15 W (Led сијалица)

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

Време на испорака: 10-15 дена

Можеби би ве интересирало

Recently viewed