Платно | Cyan


Димензии во cm: 50x60
Цена:
ден 855

Description

  • Италијански памук - 280гр
  • Странично захефтана
  • Чисто борово дрво - 18х42мм
  • Двоен акрилен прајмер – ја намалува апсорпцијата
  • Погоден за сите техники на сликање: масло, акрил, гуаче, винил и други уметнички форми со мешани медиуми
  • Без киселина - помага за издржливост и архивирање
  • Чисти рабови - нема видливи прицврстувања
  • Рачно испружен
  • Отпорен на искривување
  • FSC™ сертифициран

Можеби би ве интересирало

Recently viewed