Пластично гребло | Wolf Garten | UI-M


Цена:
ден 450

Description

Ширина: 42 cm

Идеална за чистење на лисјата од Вашиот тревник

Производител: WOLF GARTEN


Можеби би ве интересирало

Recently viewed