Пиштол за вода со рачка | Green Seasons | X963YP-36


Цена:
ден 690

Description

Осум типа на прскање

Млазница: 8 m

Мини вап, полевање, туш прашина и др.

Агол на подесување: 180°

Потекло: Тајван

Можеби би ве интересирало

Recently viewed