Пиштол за вода | Green Seasons | X832H


Цена:
ден 430

Description

Два типа на прскање

Млазница: 12 m

Распрскувач: 4 m ширина

Со метална глава

Влез за спојка со црево 1/2“ и 3/4“

Потекло: Тајван

Можеби би ве интересирало

Recently viewed