Пиштол за вода | Green Season | X832NRG


Цена:
ден 200

Description

Два типа на прскање

Млазница: 10 m

Распрскувач: 2 m ширина

Влез за спојка со црево 1/2“ и 3/4“

Потекло: Тајван


Можеби би ве интересирало

Recently viewed