Пиштол-млазница | Green Seasons | K11


Цена:
ден 50

Description

Два типа на прскање

Млазница: 10 m

Распрскувач: 2 m ширина

Влез за спојка со црево 1/2 “ и 3/4 “

Потекло: Тајван

Можеби би ве интересирало

Recently viewed