Пена за интимна нега | VIDERMINA | CLX Cleanser mousse


Цена:
ден 609

Description

Нежна пена за секојдневна интимна хигиена.

Особено наменета во случај на прекумерен раст на вагиналната микрофлора и/или вагинални воспалениа.

Chlorhexidine digluconate 0,1% .

Антимикробен растителен комплекс.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed