Пегла на пареа | Tefal | FV9845E0


Цена:
ден 9,999

Description

 •  Боја: црно-бронзена
 •  3200W
 •  Регулирачка пареа: 60г/мин
 •  Ударна пареа: 260г/мин
 •  Anti-Calc
 •  Anti-Drip
 •  Плоча: Durilium Airglide Autoclean
 •  Micro-Calc филтер
 •  Функција за самочистење
 •  Вертикална пареа
 •  Еко функција
 •  Удобна рачка
 •  350мл резервоар за вода

Можеби би ве интересирало

Recently viewed