Парен генератор | Philips | PSG7130 / 20


Цена:
ден 23,599

Description

  • Боја: Темно Сина,
  • OptimalTemp,
  • 2100W,
  • Mах. 8 bar притисок,
  • Ударна пареа: 600г/мин,
  • Регулирачка пареа

Пеглајте без напор со автоматска пареа
Погрижете се пеглањето да заврши брзо и со минимален напор, со новата технологија со сензор за движење што препознава кога ќе ја поместите пеглата за автоматски да испушта пареа.

OptimalTEMP технологија, без загарантирани изгореници
Со технологијата OptimalTEMP постигнувате одлични резултати со едно идеално поставување на температурата. Гарантираме дека ова пегла никогаш нема да предизвика изгореници на ткаенина што може да се пегла кога ќе остане без надзор. Можете безбедно да го оставите да лежи на вашата облека или даска за пеглање.

Моќна пареа за отстранување на наборите
Силна, континуирана пареа за ефикасно отстранување на наборите дури и на најтврдокорните набори на најгустите ткаенини.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed