Отварач на вино | Pulltex


Цена:
ден 2,750

Description

Двојната рачка на шрафот од Толедо и Кордоба го револуционизираше откопувањето на виното. Овозможува извлекување на тапите во два чекори без напор без напор, без да се скршат или оштетат. Рачно изработен финиш со природни дрвени влошки, рогови и коски.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed