Отварач на вино | Pulltex


Цена:
ден 3,200

Description

Отворањето со рачките на Brucart отворачот е најмудриот и најоригинален изум за отворање вино. Овозможува да се извлече тапата
без напор. Има степени кои контролираат колку длабоко да навлезе спиралата.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed