Отварач на вино | Pulltex


Цена:
ден 450

Description

Отварачот ClickCut е награден со 1-вa награда на натпреварот за отворачи на Gervery-Chambertin во Франција. Неговата двојна рачка овозможува да се извлечат тапите без напор во два чекори, без да се скршат или оштетуваат на целосно вертикален начин.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed