Отварач на вино | Pulltex


Цена:
ден 800

Description

Двојната рачка на „PULLTAP“ го револуционеризираше отворањето на виното. Овозможува влечење на тапите без напор во два чекори без да ги скршите или оштетите. Овој модел е широко користен од професионалци во барови и ресторани.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed