Отварач на вино | Pulltex


Цена:
ден 2,900

Description

Отворачот The Pulltap’s Classic Crystal со двојна рачка го револуционеризираше отворањето на виното. Овозможува влечењето на тапите да биде без напор во два чекора без да ги скршите или оштетите. Украсени со Кристали од Сваровски® за поелегантен финиш.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed