Отварач на вино | Pulltex


Цена:
ден 2,900

Description

Отворачот Classic Crystal на Пултап, револуционерно го отвора виното. Овозможува влечењето на тапите да биде без напор во два чекори без да ги скршите или оштетите. Украсени со Кристали од Сваровски® за поелегантно завршување.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed