Органско суво масло за тело - Oceane | Laboratoires de Biarritz | 100 ml


Цена:
ден 1,370

Description

Сертифицираното органско суво масло е производ за вистинско задоволство со пријатен мирис, свиленкаста текстура која ги облагородува кожата и косата, а со неговото користење се постигнува исклучителен момент на благосостојба.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed