Органски влошки за родилки | Organyc | First Days | 12 парчиња


Цена:
ден 575

Description

Зошто ORGAN(Y)C­?

100% органски памук

- Ултра меки, дебели и удобни за деликатната интимна регија по породувањето

- Високо апсорбирачки

- Овозможуваат кожата да дише

- Хипоалергенски

- Анатомски дизајн

- Заштитен слој кој дише, направен со Mater-bi

- Биоразградливи компоненти

Можеби би ве интересирало

Recently viewed