Органски тампони | Organyc | Super Plus | 16 парчиња


Цена:
ден 325

Description

Органските тампони се направени од 100% сертифициран органски памук со цел да ви дадат ненадмината апсорпција и заштита од протекување.

Мекиот и нежен органски памук е чист, со што ве почитува вас и вашето тело.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed