Органски тампони | Organyc | Regular | 16 парчиња


Цена:
ден 315

Description

100% органски памук

- Идеални за жени кои сакаат да избегнат контакт со синтетички материјали

- Високо апсорбирачки

- Овозможуваат кожата да дише

- Хипоалергенски

- Анатомски дизајн

- Заштитен слој кој дише, направен со Mater bi

- Биоразградливи компоненти

Можеби би ве интересирало

Recently viewed