Градинарски ножици за гранки | Green Seasons | 429 L


Цена:
ден 290

Description

Ножици наменети за кастрење гранки со дијаметар до 22 mm

Kвалитетни и издржливи

Протекло: Тајван


Можеби би ве интересирало

Recently viewed