Ножици за жива ограда | Wolf Garten | HS-B


Цена:
ден 1,950

Description

Идеални за обликување и одржување на украсни растенија

Kратки сечила и куси рачки

Ергономски двокомпонентни рачки

Вградено сечило за подебели гранки

Производител: WOLF GARTEN


Можеби би ве интересирало

Recently viewed