Ножици за жива ограда | Green Seasons | 031


Цена:
ден 590

Description

Идеални за обликување и одржување на живата ограда и украсни растенија

Со куса пластична рачка за лесно ракување и прецизност

шифра: 8004

Можеби би ве интересирало

Recently viewed