Ножици за трева | Green Seasons | 511


Цена:
ден 450

Description

Одлични за шишање на тревата околу цвеќиња, патеки и тротоари

Со ротирачки сечила (во две насоки од 900)

Потекло: Тајван


Можеби би ве интересирало

Recently viewed