Ножици за кроење | Green Seasons | 419 CC


Цена:
ден 490

Description

Овоштарски ножици

Наменети за кастрење млади гранки со дијаметар до 30 mm

Потекло: Тајван


Можеби би ве интересирало

Recently viewed