Ножици за калемење | Green Seasons | 479


Цена:
ден 880

Description

Ножици со двојна намена: подготовка за калемење и калемарско ноже

Наменето за помеки гранчиња со дебелина до 10 mm

Потекло: Тајван


Можеби би ве интересирало

Recently viewed