Ножици за гранки | Green Seasons | 018 KLG


Цена:
ден 850

Description

Опфат на сечење: 40 mm

Мазни сечила кои се преклопуваат

Со телескопска рачка: 55- 80 cm

шифра: 4681

Можеби би ве интересирало

Recently viewed