Ноќна маска за лице - Hydra Bomb | Garnier


Цена:
ден 126

Description

Нашата нова генерација на суперхидрантни маски за ткиво содржи еквивалентно ниво на активна хидратација како на 1 неделна употреба на дневна нега. Супер хидратантна маска за ткиво која помага да се поправат бариерата на кожата и да се смири уморната кожа пред спиење. Збогатен со длабока морска вода и хијалуронска киселина.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed