Мултикорект инстант филер | Uriage | Age Protect | 30ml


Цена:
ден 2,030

Description

URIAGE Age Protect Instant Multi-Correction филер 30ml.

· Заштита од плава светлина (BLB patent),ги штити клетките од оксидативен стрес преку заштита на кожата од сината светлина.

· Заштита од загадување (Filmexel) преку создавање на филм на кожата која штити од надворешни влијанија при што дава ефект на втора кожа.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed