Мрежа за количка | Kikka Boo


Цена:
ден 450

Description

• Лесно се монтира во сите позиции на количката во седечка и во лежечка положба. Идеална за сите видови на колички.
• Димензии на пакувањето: 12x21x2 cm.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed