Молив за веѓи - Blond N122 | Couleur Caramel | 1.2 gr


Цена:
ден 1,060

Description

Органскиот молив за веѓи на COULEUR CARAMEL ги структурира и обликува веѓите и го подобрува изгледот на вашите очи.
Совршен за цртање и згуснување на веѓите, овој органски молив за веѓи со неговиот полутврд врв исто така ви овозможува да создадете ултра прецизна линија и да ја интензивирате линијата на вашите веѓи.
Четкичето на моливот ви овозможува да постигнете " замаглувачки ефект " за ултра природен резултат.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed