Млеко за сонце | Garnier | SPF 50 | 200ml


Цена:
ден 715

Description

  • Висока заштита: Нашата формула обезбедува непосредна висока заштита од UVA и UVB зраците, спречувајќи кратко и долгорочно оштетување на кожата
  • Блескав тен: Идеален бронзен асортиман го поддржува природниот процес на потемнување на вашата кожа за да ви помогне да постигнете униформа и блескав тен, не содржи самопотемнување
  • Водоотпорно: Навлажнувачката формула не е мрсна и водоотпорна и доаѓа во шише со спреј лесно за употреба, за лесно нанесување
  • Дерматолошки контролирано: Производите на Garnier Ambre Solaire се тестирани под дерматолошка контрола

Можеби би ве интересирало

Recently viewed