Млеко за сонце | Garnier | SPF 30 | 200ml


Цена:
ден 685

Description

  • ВИСОКА ЗАШТИТА: Нашата формула за брзо сушење обезбедува непосредна висока заштита од UVA и UVB зраците, спречувајќи кратко и долгорочно оштетување на кожата.
  • ВОДООТПОРЕН: што го прави совршен за одење на плажа или базен.
  • НЕВИДЛИВА ЗАШТИТА НА КОЖАТА: Нашата транспарентна формула е погодна за сите тонови на кожа и не остава бели траги.
  • БРОНЗА: Лесната формула е збогатена со витамин Е и каротин, оставајќи ја кожата нелеплива.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed