Млеко за сонце | Garnier | SPF 20 | 200ml


Цена:
ден 580

Description

  • Висока заштита: Нашата формула обезбедува непосредна висока заштита од UVA и UVB зраците, спречувајќи кратко и долгорочно оштетување на кожата
  • Блескав тен: Идеален бронзен асортиман го поддржува природниот процес на потемнување на вашата кожа за да ви помогне да постигнете униформа и блескав тен, не содржи самопотемнување.
  • Водоотпорно: Навлажнувачката формула не е мрсна и водоотпорна и доаѓа во шише со спреј лесно за употреба, за лесно нанесување.
  • Дерматолошка контрола: Производите на Garnier Ambre Solaire се тестирани под дерматолошка контрола.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed