Млеко за сонце за сензитивна кожа | Garnier | SPF 50 | 200ml


Цена:
ден 790

Description

  • Ова млеко за заштита од сонце лесно се нанесува и брзо се апсорбира.
  • Не остава никакви бели траги.
  • Патентираниот филтер ја штити вашата кожа од UVA и UVB зраците (кои предизвикуваат изгореници од сонце и предвремено стареење).
  • Содржи хидратантен комплекс кој ги одржува природните нивоа на влажност на вашата кожа додека се сончате.
  • Со доволна влажност и заштита од УВА и УВБ зраци, вашата кожа е поотпорна на опасните ефекти на сонцето.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed